Carrosseriebouw Hartog-Est Waardenburg

Werken bij Hartog-Est

Wil jij afwisselend werk waarin jij je creativiteit kwijt kunt en waarin je van begin tot eind betrokken bent bij een project? Wil jij meedenken in oplossingen voor technische problemen? Ga jij voor het leveren van mooie eindproducten in de carrosseriebouw? Werk dan mee aan de toekomst van Hartog-Est en reageer op een van deze mooie vacatures met toekomstperspectief.

Over Hartog-Est

Hartog-Est is een ambitieus en dynamisch carrosseriebedrijf. Een familiebedrijf dat al bijna 200 jaar bestaat en haar positie als belangrijke speler in de voertuigmiddelenindustrie wil behouden én uitbouwen. De organisatie bereidt zich voor op een mooie toekomst in een markt met boeiende veranderingen en veel trouwe én nieuwe opdrachtgevers.

Hartog-Est blinkt uit in het leveren van maatwerk voor de klant. Robuustheid, duurzaamheid, restwaarde en design zijn belangrijke uitgangspunten. Dat maakt de kwaliteit van Hartog-Est bijzonder.

 

Jij bent een echte Hartog-Est’er

Omdat je precies bent, oog voor detail hebt en graag puntgave kwaliteit levert. Je bent nieuwsgierig, ambitieus en creatief. Je verzint slimme oplossingen voor de vraagstukken van onze klanten en kunt technische vraagstukken goed doorgronden en analyseren. Je denkt in oplossingen, kansen en mogelijkheden. Je kunt goed zelfstandig werken, maar weet ook wanneer je even moet sparren. Ook in een dynamische omgeving werk jij onverstoorbaar en gestructureerd door.

Je bent een relaxed mens, staat stevig in je schoenen en heb een flinke dosis humor. Je bent collegiaal, een teamspeler en houdt ervan om de mouwen op te stropen en samen mooie producten af te leveren.

 

Heb jij zin om in 2025 het 200-jarig jubileumfeest van Hartog-Est mee te maken? Ben je enthousiast over een van onze leuke banen? Dan zijn wij benieuwd naar jou. Solliciteren kun je via de sollicitatieknop onder de vacatures. Wil je meer informatie, bel of mail dan met 0418 65 40 25 of j.denhartog@hartog-est.nl voor koffie en een rondleiding.

 

Vacatures

In verband met verder toenemende werkzaamheden hebben we bij Hartog-Est mogelijkheden voor een aantal posities binnen ons bedrijf. Wij zoeken mensen met twee rechter handen, een flexibele instelling en veel enthousiasme om in een mooi team te werken aan een grote variëteit aan bedrijfsvoertuigen. Voor de onderstaande functies zoeken wij een invulling.

Allround montagemedewerker

38 uur

Ben jij die ‘handige Harrie’ die bijna alles kan met zijn handen. Hou je van afwisseling? Krijg jij een kick van mooie bedrijfswagens? Ben je trots als je de truck waaraan je werkte op de weg ziet rijden? Dan hebben wij een prachtbaan met een mooi salaris voor jou!

Montagemedewerker Hartog-Est

Bekijk de vacature

Technisch tekenaar

32 tot 40 uur

Hartog-Est zoekt per direct een technisch tekenaar. Een dag thuiswerken is bespreekbaar. Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt een passend salaris geboden. De CAO Metaal & Techniek Carrosseriebedrijf is van toepassing. Ben jij de ideale kandidaat, waar we helemaal voor gaan, dan maken we graag kennis met je.

Technisch tekenaar Hartog-Est

 

Bekijk de vacature

Video