Carrosseriebouw Hartog-Est Waardenburg

Carrosseriebouw is een veelzijdig vak. Bij Hartog-Est werken we met een veelheid aan materialen, van staal en aluminium tot hout en kunststof, maar hebben we ook onze specialisten op bijvoorbeeld het gebied van elektra en hydrauliek. Sommige medewerkers zijn bedreven in het nauwkeurige straal- en schoopeerwerk, anderen zijn experts in solide laswerk of houtbewerking en weer een ander blinkt uit als CAD-tekenaar. Ook montagemedewerkers kunnen bij Hartog-Est aan de slag, bijvoorbeeld met het bevestigen van laadkleppen of het assembleren en monteren van onze standaard carrosserieproducten als de Just Drive Boxkit en de E-Loader.

Werken in het carrosserievak is bij Hartog-Est elke dag anders, want we bouwen steeds aan nieuwe opdrachten. Vaak op maat naar wens van de klant, waardoor elke opdracht een nieuwe uitdaging is en je regelmatig de kans krijgt om niet-standaard, praktische oplossingen te bedenken.

Ook aan de slag bij Hartog-Est? Heb je twee rechterhanden, oog voor detail en een flexibele instelling? Dan horen we graag wat jij aan onze mooie transportproducten kunt bijdragen. Stuur je open sollicitatie naar info@hartog-est.nl.