Carrosseriebouw Hartog-Est Waardenburg

Werken bij Hartog-Est

Carrosseriebouw is een veelzijdig vak. Bij Hartog-Est werken we met een veelheid aan materialen, van staal en aluminium tot hout en kunststof, maar hebben we ook onze specialisten op bijvoorbeeld het gebied van elektra en hydrauliek. Sommige medewerkers zijn bedreven in het nauwkeurige straal- en schoopeerwerk, anderen zijn experts in solide laswerk of houtbewerking en weer een ander blinkt uit als CAD-tekenaar. Ook montagemedewerkers kunnen bij Hartog-Est aan de slag, bijvoorbeeld met het bevestigen van laadkleppen of het assembleren en monteren van onze standaard carrosserieproducten als de Just Drive Boxkit en de E-Loader.

Werken in het carrosserievak is bij Hartog-Est elke dag anders, want we bouwen steeds aan nieuwe opdrachten. Vaak op maat naar wens van de klant, waardoor elke opdracht een nieuwe uitdaging is en je regelmatig de kans krijgt om niet-standaard, praktische oplossingen te bedenken.

Ook aan de slag bij Hartog-Est? Heb je twee rechterhanden, oog voor detail en een flexibele instelling? Dan horen we graag wat jij aan onze mooie transportproducten kunt bijdragen. Stuur je open sollicitatie naar info@hartog-est.nl.

 

Vacatures

In verband met verder toenemende werkzaamheden hebben we bij Hartog-Est mogelijkheden voor een aantal posities binnen ons bedrijf. Wij zoeken mensen met twee rechter handen, een flexibele instelling en veel enthousiasme om in een mooi team te werken aan een grote variëteit aan bedrijfsvoertuigen. Voor de onderstaande functies zoeken wij een invulling.

Sollicitaties naar: j.denhartog@hartog-est.nl
Voor meer informatie: Jorrit den Hartog

Lassers / metaalbewerkers / carrosseriebouwers

40 uur

  • per direct
  • ervaring met lassen en/of constructiebankwerk is een pré
  • ervaring met carrosseriebouw is grote pré
  • voertuigelektra idem
  • hydrauliek idem
  • flexibele instelling vereist i.v.m. grote diversiteit aan werkzaamheden
Reageer

Video